Obavijesti

Predavanje

Predavanje Daniela Premerla u Pragu

Dr. sc. Daniel Premerl održao je u srijedu 11. ožujka 2015. godine pozvano predavanje pod naslovom „How the Czech Saint became the Croatian Saint ‒ Saint Ivan the Hermit's Croatian Iconography“ pri Institutu za povijest umjetnosti u Pragu.

11. 3. 2015.
Predavanje

Sanja Horvatinčić na međunarodnoj konferenciji u Johannesburgu

U subotu 14. ožujka 2015. godine Sanja Horvatinčić sudjelovala je na konferenciji „Between democracies 1989–2014: Remembering, narrating and reimagining the past in Eastern and Central Europe and South Africa“.

1. 3. 2015.
Mobilnost

Darka Bilić na simpoziju u SCAD Museum of Art (Savannah, SAD)

U sklopu studijskog boravka u SAD dr. sc. Darka Bilić sudjelovala je na međunarodnom simpoziju 9th Savannah Symposium: The Architecture of Trade (SCAD Museum of Art).

12. 2. 2015.
Predstavljanje knjige

Predstavljanje monografije Katedrala Gospe Velike u Dubrovniku

Institut za povijest umjetnosti, Katedralna župa Dubrovnik i ArTresor naklada sa zadovoljstvom Vas pozivaju na predstavljanje knjige Katedrala Gospe Velike u Dubrovniku koje će se održati u utorak, 27. siječnja 2015. u Muzeju za umjetnost i obrt s početkom u 12 sati. Knjigu će predstaviti akademik Tonko Maroević, dr. sc. Željka Čorak, Ivan Viđen i dr. sc. Katarina Horvat-Levaj, urednica knjige.

27. 1. 2015.
Obavijest

Arhiva objava na webu Instituta za povijest umjetnosti

Arhivu objava na mrežnim stranicam Instituta za povijest umjetnosti možete potražiti na stranicama projekta Hrvatski arhiv weba.

6. 11. 2015.
Međunarodna konferencija

Transnacionalne prakse umrežavanja europskih avangardi

Institut za povijest umjetnosti i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju međunarodnu konferenciju Transnacionalne prakse umrežavanja srednjoeuropskih i jugoistočnoeuropskih avangardi koja će se održati 23. i 24. listopada 2014. godine u Zagrebu.

15. 10. 2014.

Vaša narudžba

Pregledajte košaricu

U ovoj rubrici

NovostiObavijesti